MojAndroid
(x) hirdetés

Most kaptam Lapajtól az örömhírt:

Elindult a “Social Login” az androidportal.hu-n!

Azt írja:

loginradius.com féle megoldás bekapcsolva

Új usert hoz létre a siteon, email címet, képet leszed a social cuccból. Azért tartott eddig megcsinálni, mert a Drupal for Facebook megoldással szarakodtam, ami egy félkész borzalom, és programozni kellett volna, hogy rendesen működjön.

Szóval gyertek, és regisztráljatok egyszerűen egy klikkel, Facebook vagy Google fiókkal – utána pedig használjátok a Portált, kommenteljetek, blogoljatok egyszerűen! A későbbiekben Twitter fiókkal is mód lesz a belépésre, de a tesztelés közben ezzel problémáink adódtak (ie. nem működött), ezért egyelőre a fent említett bajnok kikapcsolta. Cserébe amennyire láttam, Google fiók esetében a meglevő fiókodhoz hozzá tudod rendelni a Google accountos bejelentkezést, ha az emailcím egyezik. (Legalábbis nálam ez történt. Gondolom Facebookkal ugyanez a helyzet.)

És természetesen: ha bármi hibát észletek a működésben, akkor ne habozzatok akár itt kommentben is jelezni, számítunk rátok, mert nekünk aggregáltan is relatíve kevés social accountunk van tesztelésre. Köszönjük, és reméljük jó kis extra feature ez a portálon.

(x) hirdetés
2012.08.24.

+