Szombati kis színes, avagy hogyan legyen egyedi a telefonod

Mindig is szerettem az Androidot a testreszabhatósága miatt, de most ismét van mit bemutatnunk. A Mycolorscreen egy olyan oldal, ahol kreatív Androidos home felületeket mutatnak be az alkotóik. Az Androidpolice-nak köszönhetően nem kerülte el figyelmemet ez az alkotás és azonnal tudtam, hogy írni szeretnék róla. Nem azért, mert tetszik ez a home felület, nem is azért mert felraktam magamnak vagy fel akarnám tenni. Egyszerűen csak remekül példázza, hogy mennyire a saját kedvünkre alakíthatjuk a kedvenc készülékünk felületét anélkül, hogy bármilyen szinten a rendszerhez kellene nyúlnunk.

4db ingyenes, egy 2 dolláros alkalmazás (csak a képrenyőzárhoz kell, ki is lehet hagyni) és rengeteg kreativitás segítségével készítette el a felületet az alkotója. Ha tetszik, csak töltsd le az alkalmazásokat a Google Playről és telepítsd őket. Majd töltsd le az alkotótól a fájlokat, amiket ő készített (ikonok, háttér stb.) és tömörítsd ki a készüléked SD kártyáján. Ezután már csak a videón látható utasításokat kell követned és voilá.


Ennél már csak az lehet még jobb, ha rendelkezel (vagy ismersz olyat, aki tud segíteni) elegendő grafikai tudással és magadnak készítesz ikonokat, hátteret. Hiszen az eszközök adottak, ezen alkalmazásokkal megvalósíthatod a saját stílusodat.

Tagek: 

Hozzászólások