MojAndroid
(x) hirdetés

Üdv mindenkinek!

Mint már hallani lehetett, a CyanogenMod csapata nekiállt a 10-es verzió fejlesztésének, ami a Jelly Bean-re alapul. Az S2 készülékek közül először az i9100G kapta meg, mivel szorosabb rokonságban áll a Galaxy Nexussal (az i9100G az egyetlen S2 variáns TI OMAP chippel), de nemrég megjelent az i9100-as, azaz az itthon elterjedt változatra is. Ugyan egyelőre úgy mondják, hogy a rom mindennapos használatra alkalmatlan, az én gépemen reggel óta ez van. Egyelőre se hibával, se fontos hiányosságokkal nem találkoztam. USB debugging nincs, se pendrive-funkció, több kivetni valót eddig nem találtam. Ugyan a hivatalos fórumtémában azt írják, hogy titanium backup-pal ne állítsunk vissza semmit, nekem semmilyen hibát nem írt ki.

A telepítés menete:

  1. Recovery backup
  2. Titaniummal lementjük a programokat, és beállításokat (SMS/MMS/APN néven találjuk az üzeneteinket, a névjegyzéket a google felhőbe menti, ha úgy van beállítva, a wifi hozzáférési pontokat is érdemes elmenteni).
  3. a rom, és a gapps zip file-okat átmásoljuk a telefonra, és recoveryből telepítjük.Wipe data/factory reset, wipe cache partition, és advanced menüben wipe dalvik cache. Telepítjük a romot és a gapps-ot. Telepítés után az új rom fogad minket, kapcsolódjunk wifire, telepítsük a titaniumot, és állítgassunk vissza szépen mindent, ahogy akarjuk.

Képeket nem linkelek, találtok a hivatalos fórumban eleget, amit itt találtok meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1794758

Jó romolást mindenkinek! :)

(x) hirdetés
2012.07.26.

+