MojAndroid
(x) hirdetés

Történt ugyanis, hogy Európában vannak még értelmes bírók. Az Apple által a Samsung ellen indított keresetet, miszerint a Galaxy tab 10.1 egy iPad másolat, kihajította a bíró az ablakon annak rendje és módja szerint. Ez eddig még Hírhétfőbe illő szösszenet lenne, mostanában rendszeresen megesik az Apple-el ilyesmi.

Colin Birss bíró viszont úgy gondolta, ha már ezzel harangozta be a világot az Apple, akkor ellentételeznie kell a Samsungot az elszenvedett kár miatt. Konkrétan az Egyesült Királyságban heti- és napilapokban kell közzétennie egy állásfoglalást a Cupertinoi cégnek, miszerint a Samsung nem másolta a terméküket. Ezen felül 6 hónapig meg kell jelentetnie ezt az információt az Apple Egyesült Királyságbeli honlapján. Én a magam részéről már nagyon várom mikor jelenik meg a Samsung logója az említett oldalon.

Azt hiszem Cupertinoban lassan ideje lenne, valóban a fejlesztésekkel foglalkozni a szabadalmi trollkodás helyett, mert az iOS 6 még az Apple fanok körében is inkább soványnak tűnik, mint vágykeltőnek, a Jelly Beanről (és a Nexus 7-ről) pedig még a hírhedten Apple fan MG Siegler (Techcrunch) is pozitívan nyilatkozott.

I like the Nexus 7. I really like it.


Sőt, negatív kritika miatt rendesen fel kellene túrni a zinternetet…

S bár ehhez semmi köze a cikkhez, mostantól ripthestage néven írom a cikkeimet, ahogyan twitteren is jó ideje nevet váltottam. – readya

A cikkhez használt képért köszönet a TalkAndroidnak.

(x) hirdetés
2012.07.18.

+