Fényképezz, mintha S3-mad lenne!

Eddig azt hittük, hogy a Galaxy Nexusban bevezetett, a One X és az S III által még gyorsabbá fejlesztett sorozatkép funkció csak a high end telefon tulajoknak jár. Nincs ez így. A Marketen Play Store-ban egy Lite és egy fullos alkalmazás vár minden gyors sorozatkép funkcióért rajongó Androidosra.

Aki próbálta már gyermekeit lefényképezni játék közben, az tudja milyen jól jön egy ilyen alkalmazás. Gyorsabb mozgást lehetetlen a beépített kamerával megörökíteni. Az alábbi videóban látható egy gyors összefoglaló az alkalmazásról:Az ingyenes verzióban van némi korlátozás, s kicsit lassabb, mint a teljes, de így is nagyon jó. A fizetős verzió megvételével az alábbi funkciókkal egészül ki az alkalmazás:

 • Manuális fókusz
 • Hangtalan fényképezés
 • Gyorsabb lesz
 • Vaku használható

Aki EB meccseken szeretne a telefonjával fényképezni (van ilyen? :)), annak kötelező alkalmazás, a többieknek jó játék.

kobak on youtubekobak on wordpresskobak on twitterkobak on tumblrkobak on linkedinkobak on instagramkobak on googlekobak on facebookkobak on delicious
kobak
3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vízes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.

7 hozzászólás a "Fényképezz, mintha S3-mad lenne!"

  1. A felbontás alapállapotban 800×480, de növelhető. Akkor jelenik meg az 1280×800 felbontás is, ha előtte bepipálod a menüt előhívva az“Egyebek – Advanced – Allow high resolutions” menüt. Ezután már megjelenik és kiválasztható.

   Sajnos, Samsung Galaxy S i9000 2.3.6 XXJVU alatt 10 képet nagyon lassan ment, és képes a kifagyásra is a teljes telefon ekkor. Így 1280-ban 1 magos gépekkel ne nagyon próbálkozz.

   1. Naja. videót kell forgani ilyen gépekkel. Az megy nekik 30 képkockával 1280 szélességgel. És még 4$-t sem kérnek érte….

 1. Ez már egy nagyon régi progam, és szerintem ***vakítás.

  Ha nekiállok videót fogani az is ekkora felbontásban megy 30 képkocka sebességgel….

  Egy SGS2-n még nagyobb felbontást is kapok ha, videózok. Meglepett

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Loading Facebook Comments ...