S3 esemény, liveblog

Élőben igyekszünk beszámolni a Samsung legújabb okostelefonjáról. Van alkalmazás is az eseményre, de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Samsung meghívására “közelebbről” követhetem az eseményt.

Ez a bejegyzés a tervek szerint folyamatosan frissülni fog majd amint megkezdődött a “kicsomagolás”.

Élő videóközvetítés:

kobak on youtubekobak on wordpresskobak on twitterkobak on tumblrkobak on linkedinkobak on instagramkobak on googlekobak on facebookkobak on delicious
kobak
3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vízes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.

7 hozzászólás a "S3 esemény, liveblog"

    1. este 7 BST (british summer time) ami nálunk este 8 a Samsung hivatalos Facebook oldalán de sok helyütt  7 P.M. GMT szerepel ami 21 h CET. Szóval konfuzió.

      1. a BST ugyan az, mint a GMT. Csak a GMT a hivatalos, mint Greenwich Mean Time. Vagyis ez a londoni idő. Míg a BST valami modern londoni idő lehet. :)

        Mo. ehhez képest van 1 órával. A GMT-ben is van téli-nyári időszámítás. Így Mo télen-nyáron mindig GMT+1. Ellentétben az UTC (Universal Time Code), ami szintén a londoni idő. Csak ott nincs nyári időszámítás. Ezért Mo. télen UTC+1, nyáron UTC+2.

        Ugye, hogy milyen egyszerű? :)

        Lényeg, hogy este 8-kor lesz, na. :)

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Loading Facebook Comments ...