S3 esemény, liveblog

[video:http://www.youtube.com/watch?v=8NnVU8R6mAU]

Élőben igyekszünk beszámolni a Samsung legújabb okostelefonjáról. Van alkalmazás is az eseményre, de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Samsung meghívására “közelebbről” követhetem az eseményt.

Ez a bejegyzés a tervek szerint folyamatosan frissülni fog majd amint megkezdődött a “kicsomagolás”.

Élő videóközvetítés:

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
kobak on Facebookkobak on Flickrkobak on Googlekobak on Instagramkobak on Linkedinkobak on Tumblrkobak on Twitterkobak on Wordpresskobak on Youtube
kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd’ minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.


 • Puck

  P.S.: Irjatok egy idopontot amikor kezdodni fog (:

  • marcedli

   magyar idő szerint 20:00

  • Michele

   21:00 úgy tudom Király

  • raymundka

   este 7 BST (british summer time) ami nálunk este 8 a Samsung hivatalos Facebook oldalán de sok helyütt  7 P.M. GMT szerepel ami 21 h CET. Szóval konfuzió.

   • lipilee

    …nem CET, hanem CEST
    remek ez az időzónásdi-télinyáriidőszámításosdi :)

   • CyberMacs

    a BST ugyan az, mint a GMT. Csak a GMT a hivatalos, mint Greenwich Mean Time. Vagyis ez a londoni idő. Míg a BST valami modern londoni idő lehet. :)

    Mo. ehhez képest van 1 órával. A GMT-ben is van téli-nyári időszámítás. Így Mo télen-nyáron mindig GMT+1. Ellentétben az UTC (Universal Time Code), ami szintén a londoni idő. Csak ott nincs nyári időszámítás. Ezért Mo. télen UTC+1, nyáron UTC+2.

    Ugye, hogy milyen egyszerű? :)

    Lényeg, hogy este 8-kor lesz, na. :)

    • lacroix

     te a chates cybermacs vagy?