MojAndroid
(x) hirdetés

A Streamd.in nem egy új szolgáltatás. Egy olyan oldal, ami két dolgot tesz, de azt szépen és jól. Megmutatja, hogy akik a geolokációjukat engedélyezik a Twitter üzenet küldésekor, azok hol vannak pontosan a térképen. Illetve az oldalról, s az alkalmazásból is, twitter üzenetet küldhetsz a nagyvilágba. Ez egy jópofa dolog, aki ismeri a Foursquare, vagy a megboldogult Gowalla alkalmazásokat, az ismeri ezt a fajta játékot.

A Streamd.in térképén megjelenő emberekkel mit kezdesz, ezt Rád bízzuk. Jó érzés látni embereket Magad körül, vagy az nnyugtat meg, hogy Te vagy az úttörő, s még senki se twittelt az adott helyről? Életet menthetsz, öngyilkosjelöltek felkutatásával, s megmentésével, vagy szingli életedet fejezed be egy potenciális partner csiripelését látva a szomszéd lépcsőházban, ezek mind benne vannak a lehetőségek között. Számomra a Streamd.in egy ötletes összekapcsolása két remek szolgáltatásnak (Maps, Twitter), s nem véletlenül nem engedélyezem a Twitteren a lokációhoz való hozzáférést (szép magyar duplatagadás). Ez azonban egy későbbi hosszabb másik bejegyzésnek a tárgya lehetne.

Az alkalmazás hasonlóan egyszerű, mint maga az oldal, ezért 4 csillagot adok neki. Nem sokat tesz, de azt jól teszi. Külön dicséret, hogy tableten és telefonon is tökéletesen működik. Jó szórakozást Nektek, nézzétek meg ki miről beszél körülöttetek!

2012.05.01.

+