Twitter for Android, a nagy visszatérő

Nagy frissülés történt a hivatalos Androidos Twitter kliensben. Nemrég temettem az alkalmazást, helyet is kapott a hanyagolt alkalmazások között, most viszont újra esélyt kap.

Ne rohanjunk azonban annyira előre! A hivatalos Twitter alkalmazás mindig kicsit kevesebbet tud, mint a többi kliens, hiszen akkor miért használna az ember mást. :) Persze nem ezzel a céllal fejlesztik az appot, de tény, hogy a többi kliens kinézetben, widgetekben, egyéb extrákban messze többet tud, mint a hivatalos kliens. Viszont mivel ezt az appot ott fejlesztik, ahol tudják mi zajlik a Twitteren, ezért ebbe kerülnek be elsőként általában a nagy újítások.

A ma kijött újítások között egy nagyon fontos van, ami miatt klaviatúrát ragadtam, s elkezdtem belepüfölni az éterbe gondolataimat. Ez pedig a magyar nyelv támogatása. Mostantól beszél magyarul a hivatalos Twitter app. Ez pedig itthon midenképpen fontos, amíg a “hivatalos magyar Twitternek” nincs alkalmazása a Play Store-ban.Mindemellett kicsit gyorsult az alkalmazás, van javult a névkiegészítés (most már keresésnél is automatikusan kiegészít), és a design is frissült egy pöttyet. Üröm az örömben, hogy még mindig nem sikerült tablet supportot beletenni az alkalmazásba. Bár már fényévekkel jobb, mint az eddigi verziók voltak. Szándékosan tablet screenshotokat csatoltam. Valószínű telefonon mindenki látta már az alkalmazást.

És tessék követni az Androidportal.hu hivatalos Twitter csatornáját: @androidportal

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
kobak on Facebookkobak on Flickrkobak on Googlekobak on Instagramkobak on Linkedinkobak on Tumblrkobak on Twitterkobak on Wordpresskobak on Youtube
kobak
3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
 • keep

  nálam ez van fent (kb hetente egyszer szedem elő), de továbbra is aza a bajom vele, hogy elfelejti a loginomat. Belépek, az utolsó olvasás időpontjánál ott van, tekerhetek előre egy hetet.

  Egy hét múlva megint megnyitom, megint kéri a logint, megint egy hét görgetés.

  A mostanit még nem használtam ennyire, remélem volt javítás

   

 • lipilee

  amíg nincs bitly támogatás, nálam kapufa – márpedig az sose lesz

 • lipilee

  btw, a fordítás 13 óra alatt készült el :)

 • hrgy84

  “van javult a névkiegészítés” Valami itt felesleges…

  Egyebkent en tokeletesen meg vagyok elegedve a hivatalos twitter appal. Mivel a twitter ugyis a t.co -val rovidit _minden_ linket, igy nem hianyoznak az egyeb linkroviditok sem. Nem is szeretem ha 3-4 redirectet csinal a brozer.