MojAndroid
(x) hirdetés

Hosszú hétvége jön, s ilyenkor mindenkiből előjön a játékos kedv. Persze gyönyörű időre számítunk, ennek ellenére egy napernyő alatt tüzet oltani remek szórakozás lesz mindenki számára. És ha valaki rákérdez, hogy már megint miért a telefon/tablet mögött töltjük az időt, jó indok lehet a felkészülés egy esetleges tűzesetre. Aki érettségire készül fizikából (az tanuljon inkább), azoknak megintcsak remek gyakorlás lehet, hiszen ellenben a dühös madarakkal, itt már kicsit jobban odafigyeltek a fejlesztők a fizika törvényeire.

Aki még többet szeretne megtudni a játékról, az olvassa el újra, ha még nem tette Readya kritikáját. Mivel én még nem tettem, megosztottam a saját élményeimet.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=DO1lAEHW7sY]


A fenti demo videót megtekintve remélem mindnekinek megjött a kedve, hogy megmentse a kis manók kunyhóit az égből érkező tüzes kövektől. Amire figyelni kell, hogy a víz mérsékelten áll rendelkezésünkre, s a kunyhók gyorsan égnek. A tűzoltó járműnek a magassága és a dőlésszöge is állítható, így sokszor három kézre lenne szükség ahhoz, hogy mindent meg tudjunk csinálni. egy kézzel gyorsan feljebb toljuk, szöget állítunk, s már indítjuk is a vízsugarat a manók megmentésére.

A játék három verzióban érhető el, free, teljes, s a junior változat áll a rendelkezésünkre. A lenti screenshotok a teljes verzióról készültek. Még valamelyik akcióban vettem meg. Vagy karácsonykor, vagy amikor a Market->Play Store váltás volt. Az ingyenes és teljes verzió megszokott, a junior változatról ejtenék pár szót. A junior abban különbözik az előbbiektől, hogy itt nem az feladatok összetettségén és nehézségén van a hangsúly, hanem a szórakoztatáson. Ebben a változatban nem limitált a rendelkezésre álló vízkészlet sem. Remek ötletnek tartom a kicsiknek készült változatot. Ma már, mint tudjuk, sokszor többet van az ő kezükben a telefon, meg a tablet, mint a mienkben. :)

Itt egy video erről a játékról is:

[video:http://www.youtube.com/watch?v=t5J2zy_0CPA]

Ha meghoztam a kedveteket, akkor nosza rajta, legyen belőletek is tűzoltó!

(x) hirdetés
2012.04.26.

+