SAMSUNG mobile UNPACKED 2012: akasztják a hóhért

Te is várod május 3-át? Nem vagy egyedül! Voltak, akik teljesen rápörögtek a tegnapi (gyakorlatilag fake-nek bizonyult) visszaszámlálós (és by the way: szerverfiaskóval végződő) publicity stunt-ra.
Nos, a Samsung az cheerleading következő lépéseként kiadott egy kis (14 MB-os) appot, segítendő azoknak, akik nem lesznek ott egyik UNPACKED helyszínen sem. Ez a SAMSUNG mobile UNPACKED 2012.

A rövid tényen felül azért írok csak róla, mert kicsit “akasztják a hóhért” érzésem van ezzel kapcsolatban: ilyen az, amikor a Samsung apot gyárt? Egyrészt 14 MB, amit kb. egy Polaris stúdiótól (Reckless Racing, megvan?) viselek el. Másrészt tekintsük ezt az inverz Gauss-görbét a felhasználói értékeléseknél:

2012-04-24-samsung.png

Épp csak háromcsilagos nincs, egycsillagosból viszont ugyanannyi, mint ötcsillagosból. Márpedig ez “felhasználói komment aranybányát” sejtet, a legjobb kommentek mindig a botrányosan megírt appok alá kerülnek! Nézzünk is bele:

You guys do realize this is non functional software right? All I get is a black screen and a crash. And this is the software platform I am supposed to get excited for? Ironic.

Vagy:

Not opening on my Verizon Galaxy Nexus. Rating should be ZERO. Hopefully before May 3rd this will be FIXED..

Meg:

I’m sure Samsung knew this didn’t work on the nexus. So sad and there is no excuse.

Na meg hát:

Lol Samsung event and can’t view on a Samsung phone

A legviccesebb az a felhasználó, aki a “cannot open with my gnex” komment mellé 2 csillagot biggyesztett. Mire kapta az app azt az egy extrát? Hogy végre elfoglalta azt a sok üres helyet?

Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a Samsung mérnökei gőzerővel dolgoznak az alkalmazás javításán, és pár órán belül kint lesz a frissített, működő verzió. Május 3-ára pedig talán lesz egy tényleg használható UNPACKED app, amivel közösségileg csorgathatjuk a nyálunkat valamely kerámia-, vagy szálcsiszolt új eszköz képeire.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
lipilee on sabgooglelipilee on sabinstagramlipilee on sabtwitterlipilee on sabwordpress
lipilee
@
Napközben project manager és architect, azon kívül apa, bringás, zenész, és blogger. Fő lelőhelye Hollandia, illetve Instagram és Twitter.
 • nemka

  de nem jelent meg a hozzászólásom.
  Íme újra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsungmobile.unpacked2012_1

  Közben lejött (nem a Spicara, mert minimum 2.2 kell neki), de a gagyi kínai tabletemen hibátlanul fut.

 • artiny

  Mire lessz jo ez az app? Nevetés

  • mike2

   Igaza  van az elöttem szólónak, ennél vacakabb cikket még nem láttam. Ennél még az ez is job lenne: “Az XSD jobb mint a PFR, mert a FGS-e alulrol FWW-zik a HRC-re.” Mert itt legalább egyértelmű, hogy ne is foglalkozzak a cikkel. De az lehet akár egy igéretes dolog is. Kerek és értelmes mondatokat, cikkeket szeretnénk látni az AndroidPortal főoldalán! Ez így “ Rating should be ZERO” :-(