SAMSUNG mobile UNPACKED 2012: akasztják a hóhért

Te is várod május 3-át? Nem vagy egyedül! Voltak, akik teljesen rápörögtek a tegnapi (gyakorlatilag fake-nek bizonyult) visszaszámlálós (és by the way: szerverfiaskóval végződő) publicity stunt-ra.
Nos, a Samsung az cheerleading következő lépéseként kiadott egy kis (14 MB-os) appot, segítendő azoknak, akik nem lesznek ott egyik UNPACKED helyszínen sem. Ez a SAMSUNG mobile UNPACKED 2012.

A rövid tényen felül azért írok csak róla, mert kicsit “akasztják a hóhért” érzésem van ezzel kapcsolatban: ilyen az, amikor a Samsung apot gyárt? Egyrészt 14 MB, amit kb. egy Polaris stúdiótól (Reckless Racing, megvan?) viselek el. Másrészt tekintsük ezt az inverz Gauss-görbét a felhasználói értékeléseknél:

2012-04-24-samsung.png

Épp csak háromcsilagos nincs, egycsillagosból viszont ugyanannyi, mint ötcsillagosból. Márpedig ez “felhasználói komment aranybányát” sejtet, a legjobb kommentek mindig a botrányosan megírt appok alá kerülnek! Nézzünk is bele:

You guys do realize this is non functional software right? All I get is a black screen and a crash. And this is the software platform I am supposed to get excited for? Ironic.

Vagy:

Not opening on my Verizon Galaxy Nexus. Rating should be ZERO. Hopefully before May 3rd this will be FIXED..

Meg:

I’m sure Samsung knew this didn’t work on the nexus. So sad and there is no excuse.

Na meg hát:

Lol Samsung event and can’t view on a Samsung phone

A legviccesebb az a felhasználó, aki a “cannot open with my gnex” komment mellé 2 csillagot biggyesztett. Mire kapta az app azt az egy extrát? Hogy végre elfoglalta azt a sok üres helyet?

Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a Samsung mérnökei gőzerővel dolgoznak az alkalmazás javításán, és pár órán belül kint lesz a frissített, működő verzió. Május 3-ára pedig talán lesz egy tényleg használható UNPACKED app, amivel közösségileg csorgathatjuk a nyálunkat valamely kerámia-, vagy szálcsiszolt új eszköz képeire.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
lipilee on Googlelipilee on Instagramlipilee on Twitterlipilee on Wordpress
lipilee

Napközben project manager és architect, azon kívül apa, bringás, zenész, és blogger. Fő lelőhelye Hollandia, illetve Instagram és Twitter.


 • nemka

  de nem jelent meg a hozzászólásom.
  Íme újra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsungmobile.unpacked2012_1

  Közben lejött (nem a Spicara, mert minimum 2.2 kell neki), de a gagyi kínai tabletemen hibátlanul fut.

 • artiny

  Mire lessz jo ez az app? Nevetés

  • mike2

   Igaza  van az elöttem szólónak, ennél vacakabb cikket még nem láttam. Ennél még az ez is job lenne: “Az XSD jobb mint a PFR, mert a FGS-e alulrol FWW-zik a HRC-re.” Mert itt legalább egyértelmű, hogy ne is foglalkozzak a cikkel. De az lehet akár egy igéretes dolog is. Kerek és értelmes mondatokat, cikkeket szeretnénk látni az AndroidPortal főoldalán! Ez így “ Rating should be ZERO” :-(