Gyorshír – Google Play frissítés – letöltési link

Ismét frissül a Google Play. Néhány napon/héten belül hozzánk is elér a 3.5.15-ös verzió, de ha nem tudod/nem akarod kivárni, írásunkban letöltési linket is találsz.
A frissítés nem hoz elképesztően nagy újdonságokat, de apró figyelmességekkel bővült a kedvenc alkalmazásboltunk. Nagyjából azokat a funkciókat kapjuk most meg, amiket a webes Google Playben is megtalálunk.

  • Változott a saját alkalmazások szekció. Mostantól külön látszik az összes alkalmazás, amit telepítettünk a készülékre vagy megvásároltunk. Ezen a fülön az összes Google accountunk alkalmazása látszik, ha többet vettünk volna fel. Egy másik fülön a szokásos, éppen a készüléken található alkalmazások listája látható.
  • Az értékeléseknél is eldönthetjük, mi alapján szeretnénk megtekinteni őket. A legújabb vagy a leghasznosabb vélemény legyen elől illetve szűrhetünk arra is, hogy az összes véleményre kíváncsiak vagyunk, vagy csak az alkalmazás legújabb verziójára érkezettekre, netalán csak azokra, amelyek olyan telefonról érkeztek, amit mi is használunk.

Letöltés A feltöltésért köszönet: Androidpolice.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , ,