Gyorshír – Google Play frissítés – letöltési link

Ismét frissül a Google Play. Néhány napon/héten belül hozzánk is elér a 3.5.15-ös verzió, de ha nem tudod/nem akarod kivárni, írásunkban letöltési linket is találsz.
A frissítés nem hoz elképesztően nagy újdonságokat, de apró figyelmességekkel bővült a kedvenc alkalmazásboltunk. Nagyjából azokat a funkciókat kapjuk most meg, amiket a webes Google Playben is megtalálunk.

  • Változott a saját alkalmazások szekció. Mostantól külön látszik az összes alkalmazás, amit telepítettünk a készülékre vagy megvásároltunk. Ezen a fülön az összes Google accountunk alkalmazása látszik, ha többet vettünk volna fel. Egy másik fülön a szokásos, éppen a készüléken található alkalmazások listája látható.
  • Az értékeléseknél is eldönthetjük, mi alapján szeretnénk megtekinteni őket. A legújabb vagy a leghasznosabb vélemény legyen elől illetve szűrhetünk arra is, hogy az összes véleményre kíváncsiak vagyunk, vagy csak az alkalmazás legújabb verziójára érkezettekre, netalán csak azokra, amelyek olyan telefonról érkeztek, amit mi is használunk.

Letöltés A feltöltésért köszönet: Androidpolice.

5 hozzászólás a "Gyorshír – Google Play frissítés – letöltési link"

    1. Szerintem megnyugodhatsz, mert eddig még semmiről sem maradtál le, a név- és az ikon változástól eltekintve.

  1. Remélhetőleg megoldódik a nincs elég hely az eszközön probléma is ami miatt nem tudom frissíteni az egyik alkalmazásomat.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Loading Facebook Comments ...