MojAndroid
(x) hirdetés

Még Decemberben kaptuk meg tesztelésre a Sony Ericsson Xperia Active telefont, amit Kobak elég jól ki is vesézett. Készített videót akváriumban stb. Akkor merült fel bennünk az ötlet, mi lenne ha rendesen megnézhetnénk mit tud a készülék. Az rendben van, hogy por, karc és vízálló, de ha mondjuk hegyet mászni vinnénk magunkkal, le is eshet és még számtalan csúnya dolog történhet vele. Jeleztük a Red Bull MOBILE-t jegyző Telenor felé, hogy szeretnénk tüzetesen megvizsgálni a telefon képességeit és esetleg darabokban adnánk vissza. Szerencsére rugalmasan álltak a dologhoz és miután mindenki végzett a teszteléssel, visszakaptuk a telefont, hogy azt csinálunk vele, amit akarunk. Így is tettünk.

Az már Kobaknál is kiderült, hogy hétköznapi használat során esélytelen a telefonban kárt tenni, ezért kicsit extrémebb módszerekben gondolkoztunk. 20-25 perce nyúzhattuk a telefont az egyik helyszínen, amikor az ott szolgálatot teljesítő biztonsági őrök elkezdtek kérdezgetni minket a telefonról és az áráról. Látták mit művelünk a telefonnal, a kis Active önmagát adta el. Bátran kijelenthetjük, hogy ezzel a telefonnal lehet sportolni vagy kemény fizikai munkát végezni, tökéletesen alkalmas a feladatra.
Ledobtuk a felső rakpartról az alsóra és… de ezt inkább nézzétek meg a saját szemetekkel. Meggyőződésünk, ha nem lövünk rá 40 centiméterről légpuskával, egészben maradt volna a készülék… A külső illetve belső hátlap, az akkumulátor és a telefon tokja így is szinte sértetlen maradt, néhány karcolástól eltekintve.

Fogadjátok szeretettel az első (és remélhetőleg nem utolsó) videónkat.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=kPQni152vec]

A videóban szereplő számok nem véletlenül lettek azok, amik. Mind a kettő Clawfinger és azt hiszem az érthetetlenül alul értékelt I guess I’ll never know megérdemli, hogy ide kerüljön a dalszöveg részlet, ami miatt a filmbe került.

After all these precious years you chose to just give in
Why did you leave so many things undone
I only scratched the surface of the thoughts you had within
And for me your life had just begun

(x) hirdetés
2012.03.12.

+