MojAndroid
(x) hirdetés

Mostanában nem volt időm írni, de most már elkezdem pótolni a hiányosságokat. :) Először is a Galaxy S II tulajdonosoknak egy jó hír. Egy egészen véglegesnek tűnő Ice Cream Sandwich szoftver látott napvilágot néhány napja. Még mindig azt mondom, hogy ez béta és én magam sem frissítettem, de az olvasottak és látottak alapján, azt hiszem a Samsung közel jár a végleges szoftverhez. Akit mélyebben érdekel a dolog, az XDA fórumon talál felhasználói leírásokat illetve telepítési segédletet is. Én magam nem javaslom az installt, mivel egy hibátlanul működő készülékhez szerintem felesleges hozzányúlni. A kalandorok pedig úgyis a maguk feje után mennek. :)

Nézzétek meg a videót, szerintem nagyszerű kis szoftvert kapunk. Kár, hogy a Samsung nem mindent tartott meg a gyári Holo felületből és marad a zöld színvilág az értesítési sávban. Külön felhívnám a figyelmet az értesítési sávra (egyesével, gesztusokkal eltüntethető üzenetek, folyamatban lévő alkalmazások beállításainak gyors elérése stb.)

[video:http://www.youtube.com/watch?v=nCAhIdt7O_4]

+1-nek pedig ide gombolnám, ami miatt különösen várom a gyári ICS frissítést: Chrome for Android. A Google – ugyan még béta állapotban – kiadta a chrome böngészőt, amely csak 4.x és magasabb verziókon működik. Miért fontos ez? Gondolom nem egyedül én használok Chrome böngészőt desktopon és a könyvjelzők automatikus szinkronizációja mobilra elég jól hangzik. Arról nem beszélve, hogy sebességben már most sincs ellenfele, pedig még csak béta. Egyetlen hátrányának azt látom, hogy nem kezeli a flasht.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=jzZsRX5LeOU]

2012.02.26.

+