Androidportal.hu kérdőív

Az Androidportal történetének első kérdőívét készítettük el Nektek. A kitöltése mindenkinek előnyére válik. Mi jobban megismerünk Titeket, Ti pedig egy sokkal jobb Magyar Android Portált kaptok. Mindemellett, aki a kérdőíven megadja az e-mail címét, azok között 5 db Android plüss figura egyikét sorsoljuk ki a Telenor jóvoltából.

A kérdőívet itt találjátok. Köszönjük a segítségeteket.

Vasárnap éjfélig lehet még kitölteni a kérdőívünket! Az 5 db Android plüss figura nyerteseit e-mailben értesítjük, nyereményüket a 4. Android Meetupon vehetik majd át.

Tagek: 

kobak képe

Apa, tanár, s még normális(?) - áll a blogom tetején röviden összefoglalva, ki, mi vagyok.

Androidportal.hu alapító, 3 gyermek édesapja, geek.
Itt találsz: blog, fotók, instagram, LinkedIn, Twitter, Facebook, Google Plus, mandroid, ...

Egyébként meg inline, freeline, windsurf, snowboard, frisbee, meg még rengeteg őrült dolog, amik valahogy csak beférnek a napi 24 órába...

kobak írásai Iratkozz fel kobak írásaira!

Hozzászólások

Ne haragudj, de eléggé

Ne haragudj, de eléggé elkefélt egy kérdőív. Ahol egy választási lehetőség lehetne ott pipálhatok hegyekbe, a miről olvasnálnál meg nem választhatok többet, meg a kérdések sem túl kiforrottak, ilyenre hogy mi jut eszembe ami tetszik, meg mi az ami nem, arra nem lehet normál választ adni, max annyit hogy bénák a zöld linkek. Nem akarok agresszív köcsög lenni, de rendszeres olvasóként nem egy ilyen amatőr kérdéssort vártam.