MojAndroid
(x) hirdetés

Aki ismeri a box ingyen tárhely szolgáltatást, az most örülhet. Az iOS 5 bejelentésekor az iCloudra válaszképpen minden iOS-ről bejelentkező regisztrált felhasználó a 2 gigás ingyen tárhelyét 50-re emelték. Aztán lepaktáltak az LG-vel, s minden LG tulaj tárhelye is 50 gigára nőtt.

Ezután persze jöttek az ügyes emberek, s a build.prop átírás Root Explorer segítségével elérték, hogy nekik is járjon az 50 giga. Ha valaki egyszer 50 gigára kerül átírásra, akkor az élete végéig 50 giga.

Most viszont a normál földi halandók is huszonötszörösére növelhetik az ingyen tárhelyüket egy ingyenes alkalmazás telepítésével.

Free 50GB Box.com alkalmazás december 31-ig működik, így itt az idő telepíteni, akinek kevés a 2 giga!

Természetesen, ha valaki esetleg nem bízna az alkalmazás készítőjében, s rootolva van, akkor a build.prop fájlban a következőt kell tennie:

ro.product.manufacturer=LGE
ro.product.model=VS910 4G

A fentiekre állítani a megfelelő két helyen. Utána mentés, s belépni a hivatalos appba (linkelve a tovább után). Ez is csak december 31-ig működik.

FRISSÍTÉS: A Marketből eltávolították (nem meglepő módon az apk-t), viszont ügyes emberek feltették ide: http://www.mediafire.com/?6uzjl6hjtxtindl. Köszönet kubalintnak a linkért.

INFORMÁCIÓ: A box nem a dropbox, sugarsync, vagy a kedvenc SpiderOak konkurense. A box egy teljesen más szolgáltatás. Itt a lényeg a megosztás, s nem az online backup. Backupra használjátok a SpiderOak-ot!!! 50 gigára növelhető az ingyenes tárhely ott is, s biztonságos, remek tárhely szolgáltatás mindenféle klienssel.

Box segítségével általában nagyobb mennyiségű képeket (3-500 mega) szoktam megosztani ismerősökkel eredeti méretben. Nem kell ftp-re tolni, nem kell semmi egyéb extra móka.

Forrás: http://www.androidguys.com/2011/12/28/get-50gb-of-free-box-cloud-storage-without-rooting/

(x) hirdetés
2011.12.29.

+