MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung mobile Facebookon bejelentette, hogy elsőként a Galaxy S II és a Galaxy Note tulajdonosok örülhetnek az Ice Cream Sandwichnek (Android 4.0.x) 2012 első negyedévében. Utánuk következnek a sorban a Galaxy S II LTE és Galaxy R telefonok illetve a tabletek (10.1, 8.9, 7.7, 7.0 Plus). Aki nem találja az eszközét a listában, annak sem hiszem, hogy kellene bánkódnia. Véleményem szerint – ez nem hivatalos információ – a Galaxy W és a többi idei készülék tulajdonosa is számíthat a frissítésre. Legalábbis eddig ez szokásban volt a Samsungnál illetve amely készülék képes volt rá, ott be is tartották a 1,5 éves frissítési időszakot.

Másik jó hírünk a Samsung tulajdonosoknak, hogy karácsonyi ajándék vár minket a Samsung Apps alkalmazásban. A Galaxy Note, S II és egyéb felsőkategóriás készülékek tulajdonosai több játékot is ingyen beszerezhetnek most a boltból, többek között az Air Attack HD-t, a Samurai II: Vengeance-t és a remek Sprinkle-t. De a Galaxy Ace és Gio tulajdonosok számára is van ajándék, érdemes körülnézni. Az információt és a képet köszönjük a SammyHUB-nak.

samsung-free-apps.jpg

Illetve nincs a listában, de a boltban mégis ingyenes a Need for Speed: Hot Pursuit. Ami igen jó üzletnek hangzik az eredeti 1600Ft-os árhoz képest (most karácsonyi akcióban egyébként 1200Ft).

hotpursuit.png

2011.12.20.

+