Alkalmazások 10 centért (23Ft), 6. nap – frissítve

A mai eresztésben találhatunk ismétléseket és egy-két friss húzójátékot is, sőt egy igazi nagyágyú is van a listában. Tovább után a lista. Két alkalmazást még keresünk, tehát egyelőre csak 8 címet találtok. Amint meg van a maradék kettő is, frissítjük a cikket. Meg van mind a 10. Az egyik nem elérhető itthonról, a másik szerintem keveseket érdekelhet.

Endomondo Sports Tracker PRO – az ismert sport tracker pro verziója ismét, ha valaki lemaradt, most megvásárolhatja
Great Little War Game – szintén volt már, de mivel nekem nagy kedvencem örülök az ismétlésnek. Hátha lemaradt valaki.
SimCity™ Deluxe – SimCity Androidon
Backbreaker Football – még egy amerikai focis játék.
Raging Thunder – autós játék, akár online is játszhatunk.
BackStab HD – Ez a mai nagy durranás. Henry Blake, az Angol haditengerészet embere kardjával rendet tesz. Csak komolyabb telefonokon fut.
Captain America – Amerika kapitány kalandjai, platform játék.
Jenga – Jenga mobilon.
Just Me and My Mom – gyermekkönyv angolul
NFL 3D Live Wallpaper Unlocked – NFL élő háttérkép, Magyarországról nem elérhető.

23 hozzászólás a "Alkalmazások 10 centért (23Ft), 6. nap – frissítve"

 1. BackStab HD-t megpróbáltam letölteni, de nem támogatja a LG 2x-et. Az nem tartozik a komolyabb telefonok közé? :o

   1. De, komolyabb telefonok közé tartozik a 2X, csak tegra2 van benne és arra nem készült el a játék. A Galaxy W-re szintén nem készült el. A Gameloft minden processzor-grafikus mag párosra saját textúra tömörítést használ. Ezért nem minden készülékre elérhető.

  1. Szia. Megvetted esetleg a Jenga-t? Mert nekem is van Tab-om, de az előző hozzászólásomra esetleg meg tudnád adni a választ…

 2. Nekem a Galaxy Tab-ra nem mindent enged telepíteni, azt írja, h nincs elég hely az eszközön, pedig kb 1,2GB van még szabadon a programoknak, és 7GB a belső SD-n is szabad a ~13GB-ból, valamint 4GB külső SD-ből is szabad 3GB. A programok jellemzően 30MB-t vagy nagyobb méretűek. Mint pl az NFL Rivals, vagy a Jenga. Van vmi file méret letöltési korlát a Tab-on, ami miatt nem tudom se a marketről telepíteni, sem a weboldalról küldve? :(

  1. Ha a régi tab és nem 2.3 van rajta, akkor lehet letöltési korlát. Volt ilyen gond, hogy 30MB-nál nagyobbat nem tudott letölteni

   1. Igen, a régi, első Tab (mellesleg imádom). És gyári szoftver, 2.2 KIES nem talál rá frissebbet (gyárit). Rootolva nincs. Csak akkor a pitsáért írja a gugli, h támogatott, ha nem tudja letölteni a file-t, és gyárilag meg nincs a 2.2-nél újabb rá… :P

    1. Ez nem teljesen így van, nem a támogatással van hanem a Market app-pal. (Nekem is OGT-m van)
     Ha a market alkalmazásnál törlöd a frissítéseket és a régi zöld-fehér marketen telepíted, akkor felmegy rá. (2.3-nál is ezt írja, nekem az van fent). Illetve sgíthet a market.android.com-on kesztüli távtelepítés is..
     Gyárilag van rá 2.3-as csak még nem frissítették le magyarországon, attól függetlenül az még official.

     1. A weboldalas megoldás sem megy. Általában ott csinálom a dolgokat, szeretem azonnal ellenőrizni a rendelésem állapotát, listákat a dolgaimról… Hm, ha leszedem az összes frissítést a telefon market app-ról, azt mondod, h menne? Egy próbát megérne…

      Illetve ez csak akkor azoknál probléma, ahol nagy a tárhely a programoknak? Ha jól értelmezem… Mert pl a Desire-re simán felment…

     2. Nokiaprogramok

      Itt is megtalálható a market 3.3.12-es változata. Innen nem lenne jó? Illetve 1 mondat erejéig visszatérve magára a problémára… A Gugli ezt tudja, és nem tesz semmit?

   2. Egyébként a “nincs elég hely az eszközön” probléma ismert hiba a Market app-ban és az a titka, hogy nem tudja kezelni rendesen a 2,1 Gb-nál nagyobb tárhelyet.
    Persze a delikvens vad törölgetésbe kezd, amivel csak “súlyosbítja” a hibát …
    Hozza ezt a 2.3 alatt is, pl a már installált appok nem frissülnek emiatt a hiba miatt…

    1. Ebben a kommentben azt írod, h a települt appok nem frissülnek, de ezt én nem tapasztaltam. Naponta frissülnek progik a Tab-on, legutóbb épp tegnap valami… Asszem a GO keyboard talán, de nem biztos… A lényeg, h ezzel az új markettel nekem nincs bajom a rendszeres frissítésekkel.

     1. Csak azoknál az alkalmazásoknál nem történik meg a frissítés, amit korábban a régi marketen telepítettem, de az újon már nem lenne hajlandó felmenni. Pl BackStab vagy a JellyDefense.

     2. Nekem is hisztizik, hogy nincs hely az eszközön, ami persze baromság (SGS). Eddig nem tapasztaltam ilyet. Én rövidre zártam a dolgot:
      beállítások/programok/alkalmazások kezelése/mind/market/frissítések eltávolítása. Igy már müxik…

 3. Vicces, hogy a Backbreaker Nexus One-ra települne, de az S-re nem. :) Pedig gondoltam, ennyit csak megér…

 4. helló mindenki. nekem a backbreaker football-al akadt egykis problémám. ha indul a játék a stadion nézőtere nem töltődik be és idegesitő szürke villogás jelenik meg helyette plusz az emberem is szürke szinben pompázik. esetleg valakinek van valami 5lete mi lehet a baj ?

  update: azt hiszem el kellet volna olvasnom a kommenteket… most már késő bánat de azért 22Ft-ot igy is megért :D

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Loading Facebook Comments ...