MojAndroid
(x) hirdetés

Holnap a mikulással érkezik a PcWorld Extra különszáma, az Android SuperGuide. Az újság célja, hogy nyomtatott formában is eljusson mindenkihez az Android. Ezt pedig boldogan támogatjuk. Több, mint 100 oldal tiszta Androidos tartalom vár mindenkire, aki holnap az újságosoknál kézbe veszi a magazint.

Miről olvashattok az újságban? Ha a bal oldali címlapot megnézitek, akkor a Galaxy Note biztosan feltűnik a címlapon, rengeteg tipp és ötlet került bele, s 28 telefon, 9 tablet és 34 alkalmazás tesztjét böngészhetitek végig.

Ami talán még ezeknél is érdekesebb, az a 6 legnagyobb magyar Androiddal foglalkozó blog bemutatkozása, véleménye az Androidról. A hat legnagyobb magyar blog megkapott egy kérdésjegyzéket, amire válaszolnunk kellett. Tőlünk a három alapító (Lippai Gergő, Lippai Marcell és Koren Balázs) és legaktívabb bloggerünk, azóta már core team tag Lipovics Attila válaszoltunk a kérdésekre. A kérdések mellett mindenki mondhatott egy kedvenc alkalmazást, ez is reméljük bekerült a magazinba.

A magazin ára 895 magyar Forint lesz. Kíváncsian várjuk itt a bejegyzés alatt a kommentjeiteket, véleményeteket mind az újság, mind a mi kis interjúnk kapcsán.

2011.12.05.

+