MojAndroid
(x) hirdetés

A SkinShop megkeresett minket a lehetőséggel, hogy teszteljük a terméküket illetve fel is ajánlottak 5db skint nyereményjátékra. Én magam nem vagyok nagy rajongója a skineknek, soha egyetlen telefonomon vagy más készülékemen sem volt skin. Mindig azt gondoltam, hogy macerás feltenni, nyomot hagy miután levettem és így tovább. Nos, tévedtem. Több dologban is. Hajtás után bővebben leírom a tapasztalataimat illetve a nyereményjátékról is találtok információt.

Első találkozásom a SkinShop.hu-val a honlap volt, ami nekem tetszik. Informatív, szellős, minden ott van, ahol keresem. Majd megérkeztek a teszteléshez kapott skinek. Az egyik a Skinshop kínálatából választott FC Barcelona skin (mi más? :) ), a másik pedig egy nagyon rossz minőségű jpg, amit én küldtem el nekik. A borítékot kézbe fogva első gondolatom az volt, hogy igen, valahogy így képzelem el a szolgáltatást. Amikor kibontottam, ez az érzés csak fokozódott. Profi munka, ezt már szeretem. A csomagban a két skint találtam, mind a kettő védő csomagolásban illetve egy vásárlói tájékoztató fogadott. Mivel ilyen téren a kézügyességem nulla, gondoltam lesz ami lesz, valahogy csak fel tudom rakni. Nos, még nekem is sikerült megfelelő módon felhelyezni a matricákat (az első próbálkozásról fotókat is találtok alul a galériában). A tájékoztató hibátlan, a matrica anyaga remek és igazából pár perc alatt sikerült felhelyezni a skint. Sőt, mindezt buborék mentesen. Csak be kell tartani a használati útmutatót.

  • Tisztítsuk meg egy puha kendővel a készüléket. A legpraktikusabb egy mikroszálas törlőkendő, vagy szemüvegtörlő.
  • A skint válasszuk le a hordozó papírról, és óvatosan illesszük a készülékre. Érdemes a kamera kivágásnál kezdeni az illesztést! Ne nyomjuk rá erősen, csak finoman simitsuk rá. (ha erősen rányomjuk nagyon nehéz visszaszedni, elnyúlhat közben az anyag) Ha véletlenül nem sikerült pontosan illesztenünk könnyedén visszaszedhetjük és próbálkozhatunk újra.
  • Ha úgy látjuk megfelelő helyen van a skin, akkor nyomhatjuk rá erősen. Az esetleges levegő buborékokat az anyag légcsatornás rendszerének köszönhetően könnyedén ki tudjuk símitani alóla. Fontos! A kijelzővédő fóliát nem kell az előlapi skin felhelyezés előtt eltávolítani, sem méretre vágni. Nyugodtan rá lehet ragsztani!

Amitől igazán tartottam, az a skin eltávolítása volt. Bár mindenki meg szokta ígérni, hogy nem hagy nyomot, én a hiszem ha látom elvet követem. S láss csodát, valóban nem hagy nyomot, valóban könnyű eltávolítani és véleményem szerint, bár valamennyire nyúlik az anyag, ha ésszel távolítjuk el, még egyszer biztosan fel lehet helyezni.

A telefon tesztjeim alapján már tudjátok, hogy elég kritikus szemmel tekintek bármilyen termékre, hiszen én a vásárlók érdekeit tartom szem előtt, mivel én is az vagyok. S mi a véleményem? A szolgáltatás remek, a termék remek és az általam küldött képből (Rage Against The Machine) készült skin most is a telefonom hátlapján található, ráadásul biztosan ott is marad jó ideig. A teljes skin engem nem győzött meg. Mármint minőségre remek, ha a skint például saját képből készítik és kitesszük háttérképnek is a telefonra, akkor egységes, szép képet kaphatunk. Viszont nekem az túl sok. Szerencsére nem vagyunk egyformák és a SkinShop is gondolt erre, ezért lehetőségünk van, csak telefon hátlap matricát is rendelni, a teljes skin helyett.

Nyereményjáték

A SkinShop 5db skint ajánlott fel játékra. Az első 5 helyes megfejtést beküldő olvasónk kap 1-1 darabot. Ez tulajdonképpen egy “kupon”, ami azt jelenti, hogy a nyertes olvasók a SkinShop.hu oldalon rendelhetik meg a választott skint. A megrendelés alatt válasszátok ki a készüléket, írjátok be a választott minta azonosítóját vagy töltsetek fel saját képet, esetleg válasszátok a karbon skint, de a megjegyzés rovatba ne felejtsétek el beleírni, hogy Magyar Android Portál játék. Mi leadjuk a névsort a SkinShopnak és a megjegyzés rovat alapján ők tudni fogják, ha nyertesként díjmentes a rendelésed. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes.

Kérdésünk: Mi a skinshop jeligéje/mottója? (a megoldásért érdemes ellátogatni a SkinShop Facebook oldalára)

Kérésünk az lenne, hogy arról a mail címről küld el a megfejtésedet, amelyről a skint meg fogod rendelni, amennyiben nyertél illetve a polgári nevedet is írd le nekünk a megfejtés mellé, így tudnak majd azonosítani a megrendeléskor.

A megfejtéseket a holgyek (@) androidportal.hu címre várjuk.

UPDATE: ne küldjetek több megfejtést. Rengeteg helyes válasz érkezett. Sajnos csak 5 olvasónk nyerhetett, őket mailben értesítjük hamarosan. Akik viszont nem nyertek, egy like és egy megosztásért cserébe még részt vehetnek a sorsoláson. Ehhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a SkinShop.hu Facebook oldalára és lájkolni az oldalt illetve megosztani a bejegyzést. Bővebb információ a Facebook oldalukon.

A nyertesek keresztnevei beérkezési sorrendben:
Dávid
Péter
Bence
Krisztián
Zoltán

Gratulálunk!

(x) hirdetés
2011.12.02.

+