MojAndroid
(x) hirdetés

Nyilván minden olvasónk tudja, de azért leírom: jövő hét ilyenkor már javában folyamatban lesz a Telenor Mobil Weekend, az alkalmazásfejlesztő versenyen már ötletelnek az ötletgazdák, fejlesztenek a fejlesztők, marketingelnek a marketingesek, ownolnak (vagy pwnolnak egyenesen?) a product ownerek… szóval full swing éles lesz a küzdelem!

Nos, a Mobil Weekendesek jóvoltából az androidportal.hu is nyereményjátékot hirdet: a nyeremény nem más, mint 2 db. teljes hétvégére szóló bérlet, vagyis a szerencsés (és ügyes) nyertes mindkét hétvégi napon ingyen mehet be a Mobil Weekendre. A nyereményeket egyesével osztjuk egy-egy kis kérdésre helyesen válaszolóknak. A válaszokat a jatek [kukac] androidportal pont hu címre várjuk, a Subject-be valamilyen formában foglald bele, hogy ez a mail most a Mobil Weekend játékra jött. Facebook komment, twitter @reply, poszt alatti komment nem játszik. Ha válaszadás után be is kommenteled, hogy mit küldtél (hiszen a kocka akkor már el van vetve), az csak izgalmasabbá teszi az egészet, de semmi érdemi hatása nem lesz.

Essünk neki tehát!

Az első bérlet szerencsés gazdája az, aki elküldi, hogy

hány napos most, a poszt írása pillanatában a Magyar Android Portál?

Egy számot várunk tehát, és annyit elárulok, hogy nem az első publikus poszt napja a helyes válasz, kicsit tehát a szerencsén is múlik a dolog!

Amint a helyes válasz beérkezik (kis ráhagyással, mert ugye megnézzük az emailt, stb.), a játékot lefújjuk és győztest hirdetünk. Amennyiben a helyes megfejtést csak körbelövitek, mint Julest a srác a fürdőszobából, akkor jövő hét kedden, vagyis november 22-én éjfélkor lezárjuk a bulit, és az nyer, aki legközelebbre lőtt – ha ketten lőttek legközelebb, akkor az, aki a leghamarabb lőtt legközelebb. Ahogy a logika diktálja…

Hajrá, lépj be ingyen a Mobil Weekendre – két napon át!

A második bérletre pedig a hétvége folyamán írjuk ki a vetélkedőt, e hasábokon.

(x) hirdetés
2011.11.18.

+