MojAndroid
(x) hirdetés

Egy nem is olyan távoli galaxisban élt a békés és büszke Jelly nemzetség. De egy napon minden megváltozott. A Kiwi Halvák elsötétítették az égboltot és elkezdődött egy sosem látott invázió.
Ezekkel a szavakkal kezdődik a bemutató videó és azt hiszem ez meg is adja az alaphangulatot a játékhoz. Nem az első és nem is az utolsó tower defense játék lesz, amiről írok, de azt hiszem ez is bőven megér egy misét. A hajtás után folytatjuk.

Adott tehát egy világ, a Diploglobe, ahol a békés Jelly nemzetség él. Jönnek a gaz betolakodók és nincs más dolgunk, mint tornyokat építeni, amelyek megvédik a világunkat az adott pályákon (minél több drágakövet mentünk meg, annál jobb értékelést kapunk).
A kék tornyok a kék ellenfeleket lövik, a pirosak a pirosakat, a csíkos tornyok pedig mind a kettőt, de nyilván kisebb hatékonysággal.
Az ellenfelek által elhullajtott aranyat vegyük magunkhoz minél hamarabb, mert nem maradnak örökre a pályákon. De az sem árt, ha fejlesztjük a tornyokat. Szükségünk lehet még új tornyok kifejlesztésére is, hiszen a Generális erősíti a közelében lévő tornyokat, a kör végén maradó aranyunk miatt kaphatunk extra bónuszt, ha van széfünk és így tovább.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=X0lbthbJ1ko]

Nem csak egy egyszerű tower defense játékról van szó. Fejlesztenünk is kell, különböző segítséget is kapunk power-up-ok formájában és nagyon élvezetesen vezet végig a játék a pályákon. Mindent megtanít, mindent elmagyaráz és egyre nehezedik a dolgunk, ahogy haladunk előre. Bevallom őszintén, a legtöbb pályát nem tudtam elsőre megcsinálni. Folyamatosan gyakorolni kell és mivel minden pályán más lehetőségeink vannak, okosan kell gazdálkodni velük.

A grafika rendben van, de hangok és a zene vicces. Részemről megy az ajánlott pecsét, 700Ft-ért sok-sok óra szórakozást és nem teljesen szokványos játékmenetet ígér.

(x) hirdetés
2011.11.03.

+