CallTrack – naplózd hívásaidat Google Calendar-ba!

A minap marketet böngészve találtam rá erre a kis alkalmazásra. A CallTrack egy dolgot csinál, de azt jól: a hívásaidat, pontosabban a híváslistádat menti el, mégpedig egy általad választott (és a telefonodon beállított) Google calendarba, hogy mindig és mindenhonnan elérhető legyen. Ez akkor jöhet jól, ha a telefont pl. üzleti beszélgetésre is használod, és jól jön nap végén látni, hogy kikkel beszéltél, kiktől volt nem fogadott hívásod. Természetesen címlistában szereplő számok esetén a adott kontakt kerül a naptárba (nem szereplők esetén pedig a szám), és szépen le vannak kezelve az egymással átfedésben levő hívások is, tehát az az eset, amikor beszélgetés közben beesik egy másik (várakoztatott) hívás.

Az alkalmazás ingyenes, mérete minimális (párszáz kB), beállítófelülete sallangoktól mentes – tényleg csak az az 5 opció van benne, ami kell, extra körök nélkül, ezért mindenkinek bátran ajánlom, akiknek szüksége van erre a fajta információra.

lipilee

2 hozzászólás a "CallTrack – naplózd hívásaidat Google Calendar-ba!"

  1. Erre a célra az SMS backup + -t preferálom, s ott levélként is megjelenik. Nem ennyire egyszerű, mert ment mást is.

    Ráadásul adott esetben vissza is pakolja a telefonra az egész híváslistát – ha kell. Ez utóbbi egy-egy rom csere után mindig hasznos volt.

    Ezt összekötve az aPhoneLog-al, midnen elképzelhető módon riportolható a telefon használat.

     

    (Köszi a tippet azért) 

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Loading Facebook Comments ...