CallTrack – naplózd hívásaidat Google Calendar-ba!

A minap marketet böngészve találtam rá erre a kis alkalmazásra. A CallTrack egy dolgot csinál, de azt jól: a hívásaidat, pontosabban a híváslistádat menti el, mégpedig egy általad választott (és a telefonodon beállított) Google calendarba, hogy mindig és mindenhonnan elérhető legyen. Ez akkor jöhet jól, ha a telefont pl. üzleti beszélgetésre is használod, és jól jön nap végén látni, hogy kikkel beszéltél, kiktől volt nem fogadott hívásod. Természetesen címlistában szereplő számok esetén a adott kontakt kerül a naptárba (nem szereplők esetén pedig a szám), és szépen le vannak kezelve az egymással átfedésben levő hívások is, tehát az az eset, amikor beszélgetés közben beesik egy másik (várakoztatott) hívás.

Az alkalmazás ingyenes, mérete minimális (párszáz kB), beállítófelülete sallangoktól mentes – tényleg csak az az 5 opció van benne, ami kell, extra körök nélkül, ezért mindenkinek bátran ajánlom, akiknek szüksége van erre a fajta információra.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , ,

About lipilee

Napközben project manager és architect, azon kívül apa, bringás, zenész, és blogger. Fő lelőhelye Hollandia, illetve Instagram és Twitter.
View all posts by lipilee →