MojAndroid
(x) hirdetés

Hosszú hallgatás után újra jelentkezem, sikeresen elkészült a második programunk! Smile

Majdnem 3 hónap fejlesztésnek az eredményeképpen létrejött a Hexxagon nevű játékunk.
A Reversihez hasonlóan ez is egy klasszikus táblajáték: hatszög alapú mezőkből álló pályán kell átfordítani az ellent úgy, hogy mellé kerülünk. Lépés gyanánt vagy a szomszédos mezőre osztódunk, vagy kettő távolságba ugrunk.

Mivel itt a pálya nem kötött, ezért belepakoltunk párat (3 fejezet összesen 54 pályával – na jó a Yin & Yang kétszer lett elsütve Smile), és elneveztük puzzle módnak…
Természtesen megmaradt a Reversiből már megismert rating mód is Élő pontszámokkal, de ez csak meghatározott pályákon játszható: kezdetben egy van (klasszikus teljes méretű pálya), és puzzle módban lehet elérhetővé tenni (unlockolni) újabbakat.
Nehézségi fokozatból is van bőven, puzzle módban 3 arany csillagig lehet menni (9 fokozat a vizuális alkatú embereknek), míg rating módban akár 2400-as Élő pontszámú AI-val is elveretheti magát az ember (12 fokozat a számokat kedvelő embereknek).

Sokmindent betettünk volna még, de a saját magunk által meghatározott határidőt nem szerettük volna átlépni, így van némi fejlesztési potenciálja a játéknak: nincs benne játékos-játékos mód, és tervbe van véve egy harmadik fél behozatala is…

Az oldalunkon (http://blindlogic.eu/index.php/Hexxagon/Hexxagon) találhattok screenshotokat, illetve le is tölthetitek az Android Marketről (igazából nagyon örülnénk neki, hiszen ezért készítettük :) ).

QRCode

 

2011.05.28.

+