MojAndroid
(x) hirdetés

 

Ismét hoztam néhány hasznos programot, amelyet Androidos telefonotokon tudtok használni. Van amelyikhez superuser hozzáférés kell.és van amihez nem. Lássuk, melyik szoftver-mire jó.

Talán egy hiánypótló alkalmazással kezdeném, ez volna a Contact Remover. Valamelyik nap a névjegyeimmel küzdöttem, és akkor kezdtem keresgélni egy olyan szoftot, ami ezeket akár részben, akár teljes egészében törölni képes. Ekkor találtam rá az alábbi ingyenes appra.

Akár egyesével, akár egyben képes a névjegyeinket törölni a készülékről.

A következő alkalmazást nagyon sokat használom, főleg tesztelés közben hasznos. Bár ezen kívül menteni tudunk egy hibaüzenetet, vagy egy egyedi képernyőt is. A program láthatatlanul, a háttérben fut, és a telefon megrázására élesedik. A kamera hangot tudjuk engedélyezni, vagy tiltani is.

Bár egyre javul az eredményem, még mindig nem biztos hogy egy mozdulattal sikerül screenshotot készítenem. De azért fejlődöm… Amint azt a képernyőmentésen is látjuk, rendszergazda hozzáférés szükséges a használatához.

Mai utolsó hasznos szoftverünk a QQPlayer. Ahogy a nevéből is kiderül, ez egy ingyenes lejátszó, amely képes különböző formátumban mentett videóinkat lejátszani.

Mindegy neki, hogy AVI, FLV, MP4, 3GP, MKV vagy MOV a kiterjesztés, mindegyiket lejátssza. Persze minket leginkább az AVI, illetve az FLV érdekel.

Remélem ismét számotokra is hasznos programokat hoztam. Kapcsolódó cikkeink: Hasznos alkalmazások Androidra, ES Explorer: Mindent tudó fájlkezelő Androidra, Újabb hasznos program Androidra, Bluetooth File Transfer, Egy újabb hasznos program Androidra, http://navigyurci.hu/2010/09/02/egy-ujabb-hasznos-program-androidra-lookout/.

Az eredeti cikk itt olvasható: http://navigyurci.hu/2011/03/17/hasznos-alkalmazasok-androidra-2/

 

(x) hirdetés
2011.03.23.

+