MojAndroid
(x) hirdetés

Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy galaxy s készüléket. Elég sok problémám van a kezelésével, az alkalmazások használatával. Letöltöttem egy ajánlott alkalmazást online tv- de nem működik megfelelően. A Wi-fi használatával az adás nem indul el , kiír valamit de olyan gyorsan eltűnik, hogy nem tudom elolvasni. de valamint nem lehet, mert cannot-tal kezdődik! Az internet csatlakozáson keresztül pedig a kép szétesik. Használ valaki online-tv alkalmazást? Mi a tapasztalata? mit tegyek hogy rendesen működjön az alkalmazás vagy töröljem le?
A másik nagy problémám a Samsung Kies programmal van!Letöltöttem a számítógépre de nem indul el. A felugró ablakban egy üzenet jelenik meg:Main stage has encountered a problem and needs to close. Mit takar ez valójában?
A telefon felől a wi-fi használatával el tudom indítani, de amit kapok az nulla. Csak képeket, zenéket videókat lehet le-fel tölteni? Vagy nem működik megfelelően ez az alkalmazás?
Ha letöltök egy alkalmazást az internetről hol találom meg a letöltött anyagot? Letöltési előzmények alatt találtam meg a már egyszer letöltött alkalmazást,mert azt kérdezte, hogy törölheti e a memoriakártya tartalmát és én erre nemet mondtam. Erre a letöltött alkalmazás nyomtalanul eltűnt, úgy hogy újra le kellett töltenem. Ezután került elő az első példány a letöltési előzmények alól. De hol található a letöltési előzmények, mi alatt?
Milyen kisalkalmazásokat töltsek le és honnan, hogy ki tudjam használni a telefon adottságait? Aki tud valami okosat írjon. Hálás vagyok minden segítségért!
zolka1726

(x) hirdetés
2010.12.29.

+