MojAndroid
(x) hirdetés

Mindenki szeret játszani, de nem mindig van időnk hosszú játékokra. Ma a brain & puzzle és a casual szekcióból mutatok be összesen 4 játékot. Hogy miért jók is ezek? Mert bármikor megszakíthatjuk őket illetve 2 percre is tökéletes elfoglaltságot adnak, akár utazunk, akár egy unalmas megbeszélésen ülünk. :)

A Toss It és a Paper Toss játékokban szemetesekbe kell dobálnunk papírgalacsinokat illetve az előbbiben akár iphone-t is. :) Különböző pályákon és nehézségi fokozatokon végezhetjük mindezt, folyamatosan változó irányú és erősségű szél jelenlétében. Elsőre bugyutának tűnik, de nem is olyan könnyű. Tökéletesek ha nem szeretnél sokat gondolkodni, csak elfoglalnád magad. A Paper Toss ingyenes, a Toss It-nek van ingyenes és fizetős verziója is.

A két kedvenc brain & puzzle játékom a U connect és az Unblock Me free.
A u connect 1 dollárt kóstál, de az ingyenes verzióban is van 50 pálya. Egyszerűnek tűnik, de a több, mint 1000 pálya azért meg tudja dolgoztatni az embert. :) Kösd össze az összes pontot úgy, hogy nem haladhatsz kétszer ugyanazon a vonalon. Ahol nyilak vannak ott kötelező a haladási irány, a folyamatos vonalakat össze kell kötni, a szaggatott vonalak pedig opcionálisak.
Az Unblock Me Free-ben pedig a piros tömböt kell kivezetnünk a nyíláson. Ehhez persze elég sokszor kell megmozgatni a többi tömböt, amelyek vagy függőlegesen vagy vízszintesen mozgathatóak. Játszhatunk relax módon és időre is. Az előbbi teljesen megnyugtatja az embert, a másodikban pedig előjöhet a versenyszellem.


 

 

2010.11.13.

+