MojAndroid
(x) hirdetés

Nemrég érkezett:

“Tisztelt Szerkesztő,

A Motorola bemutatja legújabb androidos telefonját, a FLIPOUT okostelefont:
FLIPOUT okostelefon MOTOBLUR™ kezelőfelülettel: a zsebméretű, négyzetes stílusikon
Csatolva küldöm sajtóközleményünket szíves felhasználásra.

További fotók letölthetők: http://mediacenter.motorola.com/Fact-Sheets/Motorola-FLIPOUT-with-MOTOBLUR-Fact-Sheet-324d.aspx

Motorola
FLIPOUTTM
MOTOBLUR™ kezelőfelülettel: a zsebméretű, négyzetes stílusikon

A FLIPOUT multi-touch kijelzője kifordítható, így feltárul a Motorola legújabb Android telefonjának QWERTY billentyűzete.

2010. június 2. – A Motorola (NYSE: MOT) bemutatja a Motorola FLIPOUTTM okostelefont MOTOBLUR kezelőfelülettel. A stílusos és kompakt, négyzet alakú okostelefon legalább annyira egyedi, mint jövőbeli felhasználói.

Európába 2010 második negyedévében érkezik az Android 2.1™-es verziót futtató, különleges, négyzetes kialakítású, multi-touch kijelzővel ellátott okostelefon. Ha a kijelző kifordul, feltárul az ötsoros, teljes értékű QWERTY billentyűzet. Az önálló sorba rendezett számbillentyűkhöz nem kell billentyűkombinációt használni, így felgyorsul a gépelés sebessége. A FLIPOUT telefon akár 7 testreszabható kezdőképernyőt, élő háttérképeket, és nagyobb biztonságot kínál a felhasználók részére.

“FLIPOUT különleges formájában egyesül a Motorola design öröksége az Androidos platform legújabb tulajdonságaival. A hihetetlenül kompakt FLIPOUT kényelmesen elfér egy tenyérben, táskában vagy egy zsebben. Vele egyszerre kényelmes és szórakoztató a folyamatos kapcsolattartás. – mondta Ralf Gerbershagen, a Motorola Mobiltelefon részlegének Nyugat-Európai igazgatóhelyettese. “A közösségi oldalak rajongói számára az okostelefon a MOTOBLUR továbbfejlesztett változatát nyújtja: még több közösségi élmény, testreszabva.”

A FLIPOUT okostelefon számos, országonként eltérő színben lesz elérhető, így például: fekete, zellerzöld, málna, égszínkék, piros, sáfrány és fehér színekben.

Továbbfejlesztett MOTOBLUR2
A MOTOBLUR kezelőfelület a Motorola Androidos telefonjai számára kínál különleges megoldást: kapcsolatok szinkronizálása, postok kihelyezése, üzenet, fotók és egyéb multimédiás tartalmak kezelése egy gombnyomásra! A MOTOBLUR igény szerint folyamatos kapcsolatot tart a Facebook ®, a MySpace, a Twitter ™, a Gmail ™ oldalaival, használatával egyszerűen kezelhető a vállalati és a személyes levelezőrendszer, akár a kezdőképernyőn.
A MOTOBLUR automatikusan biztonsági másolatot készít a névjegyzékről, a bejelentkezési adatokról, a testreszabott paraméterekről és az e-mailekről. Az adatokat egy biztonságos szerveren tárolja; a telefon ellopása vagy elvesztése esetén az adatok azonnal letörölhetők a mobiltelefonról. Mindössze egy felhasználónév és jelszó kell hozzá, hogy az adatokat az új mobiltelefonra visszatöltse a felhasználó.

A FLIPOUT a továbbfejlesztett MOTOBLUR új funkcióit kínálja:

  • Esemény- és Üzenet widgetek – szűrés közösségi hálózatok, kapcsolatok, vagy csoportok alapján – így csak a kívánt információ jelenik meg
  • Képernyő-testreszabás – a widgetek mozgathatók és tetszés szerint méretezhetőek a hét kezdő képernyőn
  • Akkumulátor menedzser – az optimális akkumulátor fogyasztása érdekében 3 energiafogyasztási mód választható
  • Adatkezelés – az adatforgalom nyomon követése a kezdőképernyőn
  • A személyes és vállalati e-mail – közvetlenül a készülék kezdőképernyőjén
  • Re-tweet képesség

Hallani bárhol
A FLIPOUT a CrystalTalkTM PLUS technológia segítségével felerősíti a hívó fél hangját, miközben kiszűri a háttérzajokat a tisztább beszélgetésekért. A Motorola szabadalmaztatott CrystalTalk zajszűrő technológiáját alapul véve a CrystalTalk PLUS egy második mikrofon segítségével még tisztább hangminőséget kínál a háttérzaj csökkentésével.

Web és Multimédia
A FLIPOUT kényelmes web- és fotóböngészést tesz lehetővé, egy tenyérnyi felületen. A multi-touch funkciós okostelefon támogatja az Adobe® Flash® verzióját, így megjeleníti a legösszetettebb weboldalakat is.

A zenerajongók számára a FLIPOUT beépített médialejátszót kínál teljes képernyős dalszöveg-megjelenítéssel, és songID zenefelismerő funkcióval.

További multimédiás funkciók: 3 MP kamera digitális zoommal, KODAK PERFECT TOUCH technológia az élénkebb, világosabb képekért, galéria-mód címkézéshez, és a fotók azonnali feltöltéséhez a Facebook, a MySpace, a Picasa- vagy a Photobucket oldalakra. Videó felvételére, lejátszására, és megosztására szintén lehetősége van a felhasználóknak, a vezeték nélküli hívások és zenei kapcsolat Bluetooth ®1 által működik.

A FLIPOUT telefonnal valamennyi valamennyi Google-alkalmazás elérhető, ideértve a Google Search, a Google Maps, a Gmail szolgáltatásokat és a több ezer Android Market alkalmazást.

Elérhetőség
A MOTOBLUR kezelőfelülettel ellátott FLIPOUT 2010 második negyedévétől kapható Európa egyes országaiban. Ha többet szeretne megtudni a készülékről, kérjük látogasson el a Youtube-ra vagy ide. A teljes MOTOBLUR élményhez kattintson ide: www.motorola.com/motoblur.

FLIPOUT MOTOBLUR™
kezelőfelülettel

Beszélgetési és
készenléti idő
1

275 perc / 377 óra
WCDMA, 357perc / 365 óra GSM

Sávok

WCDMA 900/2100,
GSM 850/900/1800/1900,
 HSDPA
7.2 Mbps (Category 7/8)
 EDGE
Class 12, GPRS Class 12, HSUPA 2.0 Mbps, eCompass/aGPS,
Version
 2.1+EDR

Súly

120g

Méret

67.00 x 67.00 x
17.00 mm

Méret

76 cm3

Operációs
rendszer

Android 2.1

Akkumulátor

1170 mAh

Csatlakozás

3.5mm headset
csatlakozó, USB 2.0 HS, Wi-Fi, NGP

Kijelző

320×240
pixel felbontású 3,2 inch- es kijelző, QVGA TFT

Üzenetek/Web/Alkalmazások

MMS,  SMS,
Email (Vállalati szinkronizáció, POP3, IMAP, Push Email),
Azonnali üzenetküldés

Audio

FM Rádió,
AAC, 
 AAC+,  AAC+
Enhanced, 
 AMR
NB, 
 MP3,  WMA
v9
 

Videó

Felvétel/Lejátszás/Megosztás,
H.264, 
 MPEG4,  WMV
v9
 

Kamera

3
MP,
digitális zoom, fix-fókusz
 

Böngésző

Android HTML
WebKit, Adobe® Flash® támogatott
 

Memória

512MB belső
memória
,
2GB Micro SD kártyával (csomagban foglalt); MicroSD kártyával
32GB- ig bővíthető

Forma

Kifordítható
QWERTY

Antenna

Beépített

Telefonkönyv/Naptár

MOTOBLUR- rel
elérhető a
  Facebook®,
MySpace, Twitter
TM és
a
  GmailTM;
illetve szinkronizálható a vállalati levelezőrendszerrel és
naptárral

Navigáció

aGPS (támogatott),
eCompass

0rs
2010.06.03.

+