Note Everything – Magyar menüvel

Egy újabb számomra nélkülözhetetlen program egy PDA – n. Ráadásul az egyetlen olyan notesz, amelyik alkalmazkodik a telefon menüjének nyelvezetéhez. Tehát ha Magyar a telód menüje akkor e program menüje is Magyar lessz a telepítés után. Készíthetünk a segítségével hangjegyzetet, írhatunk és rajzolhatunk dokumentumokat. Ha beállítod, közvetlenül kezeli a Weblinkeket, vagyis rátaperolva megnyitja azokat, a telefonszámokat, vagyis rátaperolva felhívja azokat. Tehát egy egyszerű és nagyszerű jegyzettömb. Nekem ez jött be a legjobban a sok közül. Még annyit róla, hogy ez pro verzió, a full fizetős, de nem lehet elérni nálunk a marketen. A full verzió annyival tud többet, hogy letudod kódolni a mappáidat. A leírás szerint, de szerintem így is tökéletes. Nem csak annyival tud többet. Ezzel kapcsolatban olvassátok végig a hozzászólásokat.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
spitya
 • biim

  Nagyon hasznos alkalmazás és jól kezelhető. Viszont, ha feltetted a telcsire a MoreLocale alkalmazást és azt Magyarra állitod , akkor ez a progi is Magyar lesz. Wink

 • kobak

  Újabb hiánypótló alkalmazásteszt. Köszönet. :-)

  • biim

   Egy dolgot azért nem tud, amit ColorNote tud, h beírsz egy telefonszámot a jegyzetek közé és fel tudod hívni. De ez nem olyan egetverő nagy baj, csak egy picike megjegyzés és Én hiányolom belőle, mert sokszor jegyzetbe mentem az illetőt és, ha folyamatos a kapcsolat csak akkor írom be a telcsibe. Nem kell a SIM kártyát mindig átbogarászni a sok idegen embertől. Viszont mind a két alkalmazás elfér a telcsin. De amúgy nagyon hasznos dolgok vannak benne.

   • pelyot

    Szia

    Menü,more,beállitások,jegyzetbeállitások,automatikus hivatkozások,és ott kipipálod az internetes URL-ek-telefoszámok-cimek-eMil címe részt máris müködik.Igy már van olyan mint a Color note. Szerintem:)

    Köszönjük az alkalmazást

    • biim

     Nagyon szépen köszi, pedig Magyar nyelvü az egész és még bele sem néztem.  Nem is értem, h miért kerülte el a figyelmemet.

     még 1x köszi….

     • pelyot

      Sziasztok!

      Ez egy frissités a note everythingre.Én az 1.0.2 töltöttem le így teljes jogu felhasználová lettem:)Mivel frissités,az alapprogram fent kell hogy legyen.Persze ingyenes!! link : http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=377230&highlight=note+pro+1.0.2  Ha valami nem kerek írjatok. Üdv:Pelyot

     • spitya

      Köszönet pelyot-nak a linkért. Javaslom töltsétek le, ugyan is bővül egy funkcióval, mégpedig biztonsági mentés/visszaállítás az egész adatbázisról SD Kártyára. Note Everything/beállítások/profiknak/adatbázis karbantartás. Sőt nem is csak ezzel ha jól megnézitek. Igy már teljes az APP.

     • janesz

      Szia dobj egy linket honnét todom letőlteni előre is köszi.

 • choo

  légyszives valaki küldjön már egy linket honnan lehet letölteni… nagyon megköszönném.!!:)

 • Lalya

  Note Everything – Magyar menüvel Hogyan tölthetem le és honnan?