Note Everything – Magyar menüvel

Egy újabb számomra nélkülözhetetlen program egy PDA – n. Ráadásul az egyetlen olyan notesz, amelyik alkalmazkodik a telefon menüjének nyelvezetéhez. Tehát ha Magyar a telód menüje akkor e program menüje is Magyar lessz a telepítés után. Készíthetünk a segítségével hangjegyzetet, írhatunk és rajzolhatunk dokumentumokat. Ha beállítod, közvetlenül kezeli a Weblinkeket, vagyis rátaperolva megnyitja azokat, a telefonszámokat, vagyis rátaperolva felhívja azokat. Tehát egy egyszerű és nagyszerű jegyzettömb. Nekem ez jött be a legjobban a sok közül. Még annyit róla, hogy ez pro verzió, a full fizetős, de nem lehet elérni nálunk a marketen. A full verzió annyival tud többet, hogy letudod kódolni a mappáidat. A leírás szerint, de szerintem így is tökéletes. Nem csak annyival tud többet. Ezzel kapcsolatban olvassátok végig a hozzászólásokat.

10 hozzászólás a "Note Everything – Magyar menüvel"

 1. Nagyon hasznos alkalmazás és jól kezelhető. Viszont, ha feltetted a telcsire a MoreLocale alkalmazást és azt Magyarra állitod , akkor ez a progi is Magyar lesz. Wink

  1. Egy dolgot azért nem tud, amit ColorNote tud, h beírsz egy telefonszámot a jegyzetek közé és fel tudod hívni. De ez nem olyan egetverő nagy baj, csak egy picike megjegyzés és Én hiányolom belőle, mert sokszor jegyzetbe mentem az illetőt és, ha folyamatos a kapcsolat csak akkor írom be a telcsibe. Nem kell a SIM kártyát mindig átbogarászni a sok idegen embertől. Viszont mind a két alkalmazás elfér a telcsin. De amúgy nagyon hasznos dolgok vannak benne.

   1. Szia

    Menü,more,beállitások,jegyzetbeállitások,automatikus hivatkozások,és ott kipipálod az internetes URL-ek-telefoszámok-cimek-eMil címe részt máris müködik.Igy már van olyan mint a Color note. Szerintem:)

    Köszönjük az alkalmazást

    1. Nagyon szépen köszi, pedig Magyar nyelvü az egész és még bele sem néztem.  Nem is értem, h miért kerülte el a figyelmemet.

     még 1x köszi….

     1. Köszönet pelyot-nak a linkért. Javaslom töltsétek le, ugyan is bővül egy funkcióval, mégpedig biztonsági mentés/visszaállítás az egész adatbázisról SD Kártyára. Note Everything/beállítások/profiknak/adatbázis karbantartás. Sőt nem is csak ezzel ha jól megnézitek. Igy már teljes az APP.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Loading Facebook Comments ...