Market Enabler

Nyálcsorgatás, meg kedvcsináló a root-oláshoz. Nem. A rootolás szép oldaláról már írtam, de vannak a dolognak árnyoldalai és buktatói is. Hamarosan. A rootolt telefon egyik előnye, hogy birtokba vehetjük a címbeli alkalmazást.

Beszerzése meglepő módon nem a marketből történik, hanem a projekt google code oldaláról. Miután engedélyeztük a marketen kívüli alkalmazások telepítését (ehhez nem kell root), telepítjük a programot.

Telepítés után pedig egy listából választhatunk, hogy melyik ország/szolgáltató market kínálatát tekintenénk meg. Mivel a fizetős alkalmazások egyelőre csak az USA-ban érhetők el, így érdemes ott körülnézni. Screenshotokat csatoltam.

kobak on sabyoutubekobak on sabwordpresskobak on sabtwitterkobak on sabtumblrkobak on sablinkedinkobak on sabinstagramkobak on sabgooglekobak on sabflickrkobak on sabfacebookkobak on sabdelicious
kobak
3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.