MojAndroid
(x) hirdetés

A fenti képen látható, hogy mit kapunk az unalmas lock screen helyett, ha feltelepítjük a flyscreen névre keresztelt app-ot. A program egy gyüjtemény, van benne egy csomó már beépített rss feed, mi magunk is vehetünk fel újat, van benne naptár, twitter kliens, facebook kliens, stb. Mindezek widget szerűen megjelennek a lock screen helyett.

Nálam a naptár a default, s mellette ott az időjárás, meg egy-két rss feed. A beépített twitter kliens nem tetszett annyira, így azt kiszedtem. A mozgás a különböző widgetek között jobbra-balra történik, hasonlóan az iPhone home screenjei közötti váltáshoz.

Feloldás után pedig visszajutunk a hagyományos és megszokott home screenünkhöz. Arra figyeljetek, hogy egy elég méretes fájlt kell letöltenetek a marketből. Akinek gondot okoz esetleg mobil adatforgalmának egy 3-4 7(!) megás fájl lementése, akkor kerüljön inkább wifi hatósugár alá, s indítsa ott az installt.

Forrás: androidguys, weboldal, market

update: Szép, ötletes app. Sense mellett felsleges, sense nélkül meg egy idő után idegesítő. Az azonban cáfolhatatlan, hogy széppé teszi a telefont. A legújabb változat pedig szabadon sminkelhető.

2009.10.15.

+